Kollektion: Champagne Etienne Sandrin


Champagne Etienne Sandrin – Ærlig, levende Champagne fra Côte des Bar

I hjertet af Celles-sur-Ource i Aube driver Etienne og Anne Sandrin deres lille, familieejede Champagne-domaine med passion og præcision. Da Etienne overtog gården i 2006, omlagde han straks vinmarkerne til økologisk drift og begyndte at arbejde efter biodynamiske principper. I 2018 blev huset Demeter-certificeret, som bevis på den dybe respekt for natur og terroir.

Området er ideelt til Pinot Noir, men familien dyrker også lidt Pinot Blanc, som indgår i cuvéen A Travers Celles og står alene i enkeltmarkschampagnen Grille Besace. Hvor familien tidligere solgte deres druer til det lokale kooperativ, producerer de i dag egne champagner i små mængder – vine, der udtrykker stedets sjæl og karakter.

Alt arbejde, både i mark og kælder, udføres naturligt og uden unødig indgriben. Målet er at skabe ærlige, levende champagner uden “makeup” – formet af tålmodighed, kærlighed og respekt for både mennesker og jord.

 

Se vinene fra Champagne Etienne Sandrin herunder.