Kollektion: Champagne Etienne Sandrin


Champagne Etienne Sandrin er et lille, familieejet Champagne-domaine i Celles-sur-Ource i Aube, drevet af ægteparret Etienne og Anne. Da Etienne overtog gården i 2006, omlagde han straks markerne til økologisk drift og begyndte at arbejde efter biodynamiske principper. I 2018 blev huset DEMETER-certificeret.

Området er ideelt til dyrkning af Pinot Noir, men Sandrin har også lidt Pinot Blanc, som indgår i cuvéen A Travers Celles og som er eneste drue i Grille Besace. Tidligere solgte familien deres druer til det lokale kooperativ, men i dag producerer de deres egne vine i meget begrænsede mængder.

Alt arbejde i mark og kælder udføres naturligt med respekt for terroir og natur. Målet er at skabe ærlig, levende Champagne uden “makeup”, drevet af tålmodighed, kærlighed og respekt for både mennesker og jord.

 

Se vinene fra Champagne Etienne Sandrin herunder.